top of page
Cecilie og Camilla 2021-16.jpg

Vægttabsforløb

Kostvejledning

En konsultation starter med en indledende samtale, hvor jeg spørger lidt ind til din livsstil. 

Vi skal sammen klarlægge dine ønsker og ambitioner for forløbet.

I den indledende samtale vil jeg gerne høre lidt om dig, dine tanker, din viden omkring kost og snakke om evt. motion. Denne del af samtalen er vigtig, da det er individuelt, hvad vi har med os i rygsækken. 

Sammen fastsætter vi målet for dit forløb og en plan for, hvordan du når dit mål, med den passende støtte, motivation og vejledning. Der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på.
Det vigtigste er, at vi finder den rigtige vej for dig. 

Jeg arbejder ud fra, at det skal ses som en livsstilsændring. Noget som er holdbart i længden og man kan se sig selv være i, længere sigt. 

Du bliver vejet på en professionel vægt, for at registrere din aktuelle vægt, BMI, fedtmasse, muskelmasse, kropsalder, væske m.m.Til den selvkørende
Hvis du selv har styr på din kost og ved hvad du skal gøre, så har du mulighed for, at komme i et forløb, hvor du kommer til kontrol vejning og får lidt sparing. 

Oftes vælger folk, at komme til vejning hver 1–4 uge.
Igennem de sidste 11 år, har jeg hørt mange af mine kunder sige, at det hjælper dem, at de har nogen de skal stå ”skoleret” overfor. 


"Jeg har altid haft en elevator vægt og skulle “passe” på. Jeg har gået til vejning hos Camilla i 4 år hvor hun har guidet mig til at holde vægten. Jeg bliver vejet hver 3-4 uge. Det at jeg ved, at jeg skal hen til Camilla, det giver mig et ekstra spark bagi - især ugen inden vejning, hvor jeg tænker over hvad og hvor meget jeg spiser. Camilla er god til at give et realistisk indspark og hjælpe mig til at blive på rette kurs. Jeg ville for alt i verden ikke undvære min vejning hos Camilla - det er min investering i mig selv, så jeg ved at vægten ikke stikker af"
- Maria Christina

-----------Om mig -  som din personlige coach og kostvejleder kan jeg bidrage med, at jeg selv har været der over flere omgange.


Jeg har tænkt alle tankerne, været i frustrationerne og følt kampen på min egen krop – rigtig mange gange. 

Jeg har prøvet mange forskellige metoder, kure og systemer i mit liv. Jeg har søgt efter den hurtige og nemme vej til vægttab og et sundere liv. Oftest lykkes det ikke og ellers har jeg taget det hele på igen kort tid efter.

For 14 år siden, fandt jeg selv min vej frem og det lykkes mig dengang, at halvere min vægt på 1.5 år. Efter års søgen og utallige kure og såkaldte systemer, fandt jeg den rigtige vej - for mig. 

Forståelsen af, at der ikke er nogen ”nem vej” ud af det og en kombination af viden og motivation hjalp det mig op af det hul, som overvægt er.

Derfor kan jeg også bidrage med en masse erfaring, forståelse, følelser og tanker – sammen med min faglige viden og uddannelser. 

For 3 år siden blev jeg syg og det gjorde, at jeg bla. ikke kunne træne og være aktiv på samme måde.
Det resulterede i, at vægten steg og jeg skulle finde en måde, at være i det på.
Både over for mig selv, men også så jeg kunne føle mig autentisk over for mine kunder. 

"For kan man godt være overvægtig og på samme tid hjælpe andre til et sundere liv og vægttab"?

Efter en lang periode med selvindsigt og delvis accept kunne jeg finde ro i at min viden, og min store lyst til at hjælpe andre ikke var blevet forandret. 


Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig, der hvor du gerne vil hen ❤️

Vægttab: Welcome
Vægttab: Anmeldelser
Henrik-Duer_edited.jpg

Henrik Duer

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Camilla både igennem hendes egen virksomhed og i forbindelse med hendes tid som projektkoordinator i et sundhedsprojekt for Sønderborg Kommune.

Samarbejdet med Camilla har været helt igennem professionelt og ved vores fælles foredrag har hun stået for de mange praktiske gøremål, herunder bl.a. rekruttering og markedsføring m.m

Jeg kan både se og høre, at hendes historie omkring egen livsstilsændring og ærlige fortælling om et stort vægttab og vejen dertil gør indtryk på publikum og de relationer der samarbejdes med.

Hun er en ligefrem og hjertelig formidler der formår at levere budskabet med både faglighed og et personligt smil - når hendes egen historie fortælles.

I mit samarbejde med Camilla har jeg mødt en energisk livsglad og sympatisk kvinde der er let at samarbejde med. Jeg oplever hende som et empatisk menneske der formår at nå ind til mennesker og efterlade dem med en inspiration.  

Hendes egen erfaring alene gør hende til en god og troværdig formidler af budskabet om at det er muligt at skabe en livsstilsændring.Hun er selv det bedste eksempel på at vejen er hård, men mulig. Dét kombineret med hendes faglighed og efteruddannelse gør hende troværdig og kompetent.

Venligst
Henrik Duer

Træningsfysiolog (cand.scient)
Kendt fra "ekstrem fed" tv3

Vægttab: Pro Gallery

Priser

Første konsultation inkl. bodyanalyse/vejning (90 min)

Pris: 750 kr.


Efterfølgende konsultation inkl. bodyanalyse/vejning(30 min)

Pr. gang: 260 kr.
5 turs kort: 1235 kr.
10 turs kort: 2340 kr.


Vejning + 10 min opfølgning (15 min)

Pr. gang: 125 kr.
5 turs kort: 590 kr.
10 turs kort: 1125 kr.*


Konsultation 55 min

Denne kan bookes, hvis du er selvkørende, men gerne vil hjælpes i gang ud fra en sparring og snak.
Inkl. bodyanalyse

Pris: 500


Pakke løsninger

"Startpakke"

Første konsultation (90 min)
2 x opfølgende samtaler (30 min)

Inkl. bodyanalyse/vejning alle gange

Pris: 1250 kr.


"Startpakke stor"

Første konsultation (90 min)
2 x opfølgende samtaler (30 min)
10 turs kort til bodyanalyse (15 min)*


Pris: 2295 kr.


* Kortet er personligt og skal bruges indenfor for 1 år, fra når kortet påbegyndes. 

Vægttab: Tekst
bottom of page