top of page

Massage

Vi er medlem af Dansk BehandlerForbund og er RAB godkendt.

Vores priser er inkl. vand, håndklæde/lagen. Vi sætter 15 min ekstra af imellem hver booking, så der er tid til udluftning og dig.

Massage: Our Services

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage mod muskelsmerter, arbejdsskader, musearm, rygsmerter, skuldersmerter, nakkesmerter, hovedpine m.m. 


Massagen er en mere dybdegående massageform baseret på en anatomisk viden om musklernes opbygning og vedhæftninger. Når den viden omsættes til behandling viser den fysiurgiske massage sin styrke i forhold til andre massageformer. 

Fysiurgisk massage fjerner effektivt affaldsstoffer, som har ophobet sig i vævet som hårde knuder – myoser. Myoser mindsker tilførslen af ilt og blod til arbejdsområdet, hvilket hæmmer musklernes arbejde, men ved hjælp af denne massage optimeres tilførslen af blod og næring til cellerne, og stofskiftet forbedres. 

Massagen er mere dybdegående og trykket lægges i overensstemmelse med dig i forhold til din følsomhed og smertetærskel.

Billede af Toa Heftiba

Bindevævs massage

Bindevævsmassage er en effektiv dybdegående bindevævsmassage, hvor der benyttes cupper og der masseres med hænderne.

Metoden har været brugt i Kina i mange år og er en af behandlingsmetoderne i Traditionel Kinesisk Medicin TCM.

I klinikken anvender vi plastik cupping .

Når cuppen sættes på, skabes der et undertryk, der vil sørge for at øge blodgennemstrømningen til det specifikke område. Dette medfører den tydelige røde farve som kommer efter behandlingen.
Den øgede blodgennemstrømning fjerner affaldsstoffer fra området og tilfører øget ilt til bindevævet, så eventuelle myoser opløses.

Oftest efterlader cupping mærker i huden, i form af blålige eller mørkerøde blodudtrædninger. Mærkerne kommer på grund af ophobning affaldsstoffer eller blodstagnation. Mærkerne er kosmetiske og forsvinder igen. De kan være berørings ømme de første dage efter behandlingen.

Det er mindre smertefuldt end dybdegående fysiurgisk massage. Det strammer at have cupperne på og cupping massagen kan give en følelse af at blive trukket i huden. Den første behandling er altid den "værste", da man her får trukket flest stagnationer ud af muskler og væv. Det er som regel også ved første behandling, at mærkerne er mest markante.

Der arbejdes med stationær cupping og glidende cupping, hvor den bruges som massage. Huden bliver først smurt ind med en god massageolie, så cupperne let kan trækkes langs huden på de spændte områder.

Behandlingen kan give røde mærker, der hvor cupperne har siddet - spørg din behandler, hvis du gerne vil vide mere før behandlingen.

Billede af Katherine Hanlon

Gravidlitets massage


Dybdegående fysiologisk massage
Til at lindre spændinger og smerte i ryg, nakke, arme og ben. 
Kan også kombineres med bindevævsmassage, der kan mindske væske i benene.

 


Velvære:
Massage under graviditeten giver en tiltrængt pause og muligheden for at passe godt på sig selv. Den giver dig velvære - og din velvære har betydning for dit barns ve og vel i maven.

Graviditetsmassage er en meget blid og behagelig massageform, så du kan føle dig tryg under massagen. Den kan gives gennem hele graviditeten. Massagen er velegnet som ren velværebehandling og der er ingen risiko for for tidlig fødsel ved massagen. Vores massør er dygtig og professionel. Der bruges god tid på at lejre dig, så du kan ligge godt og slappe af under massagen.

 • Massagen reducerer stress - oxytocin niveauet øges (kroppens eget feel-good hormon) og det smitter af på baby.

 • Massagen kan afhjælpe ødemer på arme, hænder, ben og fødder.

 • Massagen vil kunne lindre graviditetsgener som ømhed/smerte i bækken, lænd eller andre steder.

 • Massagen giver dig mulighed for at mærke din krop og øge din kropsfornemmelse.

 • At give din krop omsorg og velvære er en god fødselsforberedelse.

En graviditet er for mange kvinder en helt unik oplevelse, som på mange måder kan være den bedste tid i deres liv.

Er du ikke selv gravid, men kender en der er det – din kone, kæreste, veninde, søster, kollega, datter – så er en graviditetsmassage en gave, der med garanti vil glæde modtageren. 

Billede af Alicia Petresc

Organmassage

Organmassage er en meget blid og behagelig massage af kroppens indre organer, således at kroppen kommer til at fungere optimalt.

Spændinger, operationer, motion og dårlig holdning kan være væsentlige årsager til at vores organer har problemer. Det resulterer i, at vores krop får det dårligt, hvilket går ud over vores energi, trivsel og helbred.

Ved at få løsnet spændingerne omkring organerne får disse mulighed for at komme til at fungere igen.Organerne genererer energi, så musklerne og kroppen kan fungere som helhed.

Hvis det væv, der omgiver et organ, er spændt, kan det påvirke cirkulationen af nerver blod lymfe systemet og andre væsker og resultere i reduceret organfunktion og evt. degenerative problemer i selve organet. 

Derfor kan organmassage – ved at forbedre bevægelse og cirkulation - hjælpe mange mennesker med at genskabe eller vedligeholde deres helbred.

Hvordan føles det?
Da maven er et følsomt område, kan tanken for nogen føles lidt mærkelig. Men efter nogle minutters behandling opstår der en følelse af afslappethed og velvære.

Hvordan foregår det?
Når man får organmassage, løsnes bindevævet omkring organerne blidt med hænderne.
Når bindevævet er løsnet, øges blodcirkulationen omkring organet, og regeneringscellerne får mulighed for at komme ind og reparere de eventuelt "slidte" områder.
Kroppen har nemlig den egenskab, at den regenerer sig selv hele tiden, hvis blot blodcirkulationen er god nok..

Hvad kan organmassage bla. hjælpe med:

 • Træthed og stress.

 • Balancere nervesystemet.

 • Øget energi og indre ro

 • Besvær med vejrtrækningen.

 • Forbedre fordøjelse og absorption.

 • Afhjælpe refleks og sure opstød.

 • Forbedre immunforsvaret.

 • Afhjælpe søvnbesvær og uro.

 • Genskabe vitalitet - fysisk og psykisk

 • En forbedret fordøjelse – lettere vejrtrækning

 • Lændesmerter, ryg- og nakke-spændinger

 • Bedre blodcirkulation – større bevægelighed

 • Genoprette og vedligeholde organernes funktion

image.jpg

Velvære massage

v/Henrik 

Dejlig afslappende helkropsmassage med ansigt- og hovedbundsmassage, med garanti for ren afslapning.
En verden, hvor vi sørger for alle sanser bliver stimuleret og kommer helt ned i krop og sjæl.

Giv dig selv en følelse af total afslappelse og nydelse, så kroppen bliver ladet op med ny energi.

Vi står klar til at give dig en fantastisk behandling og forkælelse.

a5cb2041d722e02f91055eb588b37c08.jpg

Kranio-Sakral Terapi 

Hvad er Kranio-Sakral Terapi?

Kranio-Sakral Terapi er en meget blid men dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Terapeuten diagnostiserer klientens underliggende problematikker og arbejder med dette som fokus.

Behandlingsformen bygger på, at kroppen bliver “hørt og imødekommet” ved, at terapeuten med sine hænder “lytter” til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen. Disse rytmer eksisterer livet igennem.

Terapeutens respektfulde måde at møde kroppen på gør, at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger. Alt i kroppen består af celler og hver celle er en del af vores energisystem. Derfor kan al manuel terapi, herunder Kranio-Sakral Terapi, betegnes som arbejde med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer. 

Kranio-Sakral Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og har dermed en effekt på hele kroppen. 

Hvordan foregår en behandling?
En behandling varer cirka en time, hvor du ligger afslappet på en lun briks, mens behandleren med nænsomme berøringer løsner op for spændinger og blokeringer, (især omkring hoved, rygsøjle og bækken). Du vil ofte opleve en dyb afspænding en nærmest meditativ tilstand.

Enkelte gange er én kranio-sakral terapeutisk behandling nok men når der er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må der påregnes flere behandlinger. 

Du kan dog forvente at mærke positive forandringer inden for de første 3 behandlinger.

Stress er en hyppig årsag til at kroppen ikke fungerer optimalt. Når det er tilfældet taler man om negativ stress. Det er ofte årsag til hovedpine, søvnløshed, nakkesmerter, depression mv.Kranio-Sakral terapi kan bl.a have en gavnlig effekt på:

 • Migræne

 • Stress

 • Hovedpine

 • Ryg og nakke problematikker

 • Piskesmæl

 • Depression

 • Træthed og svimmelhed

KSTjng.png

Priser

Vores priser er inkl. vand, håndklæde/lagen. Vi sætter 15 min af imellem hver booking, så der er tid til udluftning og dig.

Fysiurgisk massage

30 min: 350 kr. 
45 min: 450 kr. 
60 min: 525 kr.
75 min: 625 kr.
90 min: 675 kr.

___________
AKUT TID
Akut tid i weekenden eller uden for normal arbejdstid tillæg på 200 kr.

Ved en akut tid kan du ringe eller skrive på: +45 22 99 75 57

____________

KST 60 min: 525 kr.
KST + Fysiurgisk massage 60 min: 525 kr.


Bindevæv massage
45 min: 450 kr. 
60 min: 525 kr.


Graviditetsmassage massage 
60 min: 500 kr.


Organ massage
60 min: 500 kr. 


Velvære massage
60 min: 525 kr. 
75 min: 600 kr. 

Massage: Tekst
bottom of page