top of page

Permanent hårfjerning
SHR

SHR

COLOURBOX29533152.jpg
Hårfjerning SHR: Our Services

Permanet hårfjerning

Er du træt af at skulle barbere dig, eller har du bare uønsket hårvækst? Så kan vi hjælpe dig med at komme dette til livs - smertefrit.


SHR - Super Hair Removal (Permanent hår-reduktion med Laser)

SHR er den nyeste teknologi indenfor permanent hår-reduktion med Laser. SHR er uhørt innovation, og repræsenterer et gennembrud indenfor den aesthetiske teknologi til behandling af uønsket hårvækst, helt smertefrit. Vi anbefaler denne behandling til dem, som vil have en smertefri behandling, dem som godt kan lide at være i solen, da det ikke er et must at holde sig fra solen i behandlingsforløbet, og til dem som har lysere hår.

Før behandlingen skal du til en konsultation ved vores specialuddannet personale. Alle SHR behandlinger bliver udført af en specialuddannet IPL/Laser terapeut under lægeansvar.


SHR er en behandling som er specielt designet til at fjerne uønsket hårvækst hurtigere og mere komfortabelt end nogen sinde før.
SHR er uhørt innovation og repræsenterer et gennembrud indenfor teknologien til behandling af uønsket hårvækst helt smertefrit.


Systemet virker ved sikkert og skånsomt, at opvarme dermis (underhuden) til en temperatur der beskadiger hår folliklen, og forhindre genvækst, samtidig med ikke at skade det omkringliggende hud, eller leverer en ubehagelig høj energi.

Hårfjerning "in Motion" 
SHR er et helt unikt system på grund af at den smertefrie proces udføres med en "in motion" teknologi, hvilket betyder at man under behandlingen konstant bevæger applikationen over huden, hvorved man undgår de traditionelle problemer med at overse / glemme små områder.

Den komplette dækning af området betyder glatte ben, arme, ryg, ansigt og uden smerte. Nogle kunder sammenligner endda behandlingen med en "Hot Stones" massage.

Sikker for alle hudtyper hele året rundt.
 SHR behandling er egnet til alle hudtyper, inklusiv hud som har været udsat for sol. SHR er en sikker og effektiv teknologi hele året rundt, selv efter du allerede har fået noget sol, eller når huden er helt tør pga. kulde.

Hvordan virker det

Hår gennemløber 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase.
Der opnås varig hårreduktion af mørke hår som er i vækstfase, men alle hår er ikke i samme fase på samme tid, og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang.

Derfor kan alle hår heller ikke fjernes fuldstændig, men mængden af mørke hår vil reduceres med varigt resultat.

Før behandlingen

 • Hårene må ikke plukkes med pincet eller vokses 1 måned før behandling.

 • Hårene skal skrabes af 1–3 døgn for behandlingen.

Du vil få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen, og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen.
Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

Efter behandlingen

 • Huden kan være lidt rød, og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.

 • Du kan se alle hårene efter behandlingen. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr døgn.

 • Du bør ikke skrabe hårene det første døgn for at undgå for meget irritation i huden.

Bivirkninger

 • Forbrænding af huden ses yderst sjældent, når vi behandler med SHR

 • Mange mørke og tykke hår på et lille område kan endvidere give en utilsigtet kraftig reaktion


  Bonus info:
  Vi er godkendt og registeret ved Styrelsen For Patientsikkerhed.Alle der udfører behandlingerne er sundhedsfaglig uddannet og har en autorisation ved STPS.Vi har en hudlæge tilknyttet klinikken. Dette er lovmæssigt bestemt og er for din sikkerhed. Før behandling med Laser & IPL, skal du booke en tid til en konsultation.Dette er lovpligtigt i DanmarkKonsultationen koster 200 kr. og beløbet bliver fratrukket din pris, hvis du går igang med din behandling indenfor 1 år. 

Hårfjerning SHR: Tekst

FAQ

Hvor mange behandlinger skal jeg regne med?

 

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger den enkelte føler er tilstrækkelig. Som udgangspunkt skal man dog regne med i gennemsnit 6–10 behandlinger.
Der vil være nogle hudområder hvor hårene lettere forsvinder end andre. Langt de fleste oplever en permanent reduktion på 80-90%. 
De ødelagte hårsække danner ikke hår igen, men der kan komme nye hårsække i forbindelse med hormonelle forandringer.

Der vil være enkelte som ikke vil opnå den ønskede effekt af behandlingen, da hårene ligger for dybt i huden. Derudover vil der være 1-2 % der ikke opnår at blive hårfri, da hår er hormonelt, men dog opleve kraftig nedsat hårvækst. 


Vi anbefaler, at der går imellem 4-6 uge imellem behandlingerne - alt efter området, hvor du får fjernet hår. 

Permanent hårfjerning henvender sig til både mænd og kvinder der har uønsket hårvækst


Hos mænd kræves der dog flere behandlinger, da de producerer testosteron, som bevirker, at der hele livet vil blive dannet nye hårsække. Behandlingen er derfor ikke en permanent løsning, men en behandling som vil reducere mængden og tykkelsen af hårene, hvis man blot holder behandlingen ved lige. 

Mænd skal derfor oftes regne med 10-12 behandlinger med efterfølgende vedligeholdelse 1-2 gange om året.
Behandling af ryg kræver sædvanligvis flere behandlinger. 

 

Kommer håret aldrig igen?

I gennemsnit kan man regne med at håret forsvinder, men da man ikke kan behandle på de hårfollikler, som er i dvalve, må man påregne enkelte vedligeholdelses behandlinger.
Bliver man gravid eller får hormonbehandling, vil der dannes nye hår. Disse kan ofte tages med få behandlinger efter et forløb. 

Behandlingen hos mænd er ikke permanent. Men du vil opnå en reduktion af hårvæksten, så længe du holder behandlingen ved lige. Nogle håranlæg kan også være i hvilefase i flere år, før de bliver aktive. Derfor kan det på sigt være nødvendigt med efterbehandlinger.

Kan jeg godt få fjernet hår selvom jeg er gravid?

Nej af etiske årsager behandler vi ikke på gravide.

 

Hårfjerning SHR: FAQ
DSC_0578.jpg
Hårfjerning SHR: Billede

Priser

Permanent hår reduktion SHR
Pr. behandling

 

Konsultation 200 kr.  
- Beløbet bliver fratrukket din første behandling, hvis du går igang indenfor 1 år. 


Områder
Navlen og ned 500 kr.
Kinder 550 kr. 
Hals 550 kr.
Nakke 550 kr.
Armhule 600 kr. 
Bikini linje 550 kr.
Bikini linje udv. 650 kr. 
Bikini Brasil 750 kr.
Baller 750 kr. 
Overarme 750 kr.
Underarme 750kr.
Bryst 900 kr.
Mave 1000 kr.
Skulder 1000 kr.

Ryg 1200 kr. 
Underben 1400 kr.  
Lår 1600 kr.

Særskilt områder
Overlæbe 400 kr.
Hage 500 kr.
Hage + overlæbe: 650 kr.
Hele ansigt : 1050 kr.*
Hele ansigt med halsen: 1200 kr.*

​*Fra under øjnene

Hårfjerning SHR: Tekst
bottom of page